Translate

woensdag 29 september 2010

een mand vol

Voorlopig zit mijn 'beessies' maken erop. Een mand vol katten, honden en beertje gemaakt nu maar eens zien hoe ze 'verkopen' Zondag is de eerste testdag; open huis Haags dierencentrum.
Wanneer het blijkt dat mensen geld willen doneren doormiddel van een 'beessie' te kopen dan ga ik weer verder met knuffels te maken.
Vrijdag ga ik de mand naar Dierenambulance Den Haag brengen, hopend op bulken met donaties.

zondag 26 september 2010

Donaties

De reakties op de katten zijn overweldigend..... dat schreeuwt om een eigen webwinkel
Inmiddels hebben we ook beertjes en hondjes gemaakt.
Alles voor het goede doel; dierenambulance Den Haag .
let op:  De volledige opbrengst gaat naar dierenambulance Den Haag.

wordt vervolgd

zaterdag 25 september 2010

Grotere katten voor DierenAmbulance Den Haag

Poerk, mijn rode kater, was eigenlijk de aanleiding om een grotere kat te maken. Poerk woont sinds begin april 2010 bij ons en kan maar niet wennen aan het feit dat hij niet meer als enige kat ergens woont. Of te wel, mijn witte katten krijgen voordurend een klap van hem. Omdat hij dus geen vriendjes heeft, wilde ik hem een vriendje geven. Wat in goede aarde viel.
Ook deze katten zullen hun heil bij dierenambulance Den Haag vinden. Hopelijk zijn er genoeg mensen die de ambulance willen steunen, met als dank een lieve knuffelkat.

donderdag 23 september 2010

Vrijwilligerswerk bij Dieren Ambulance Den Haag

Dan moet je niet denken aan, hokken schoonmaken, honden uitlaten of pillen toedienen. Nee ik naai me 'gek' aan kleine sleutelhangers. Hopelijk willen mensen deze kopen; waarvan de opbrengst in zijn geheel voor de Dierenambulance Den Haag zal zijn

donderdag 16 september 2010

...er voor en er na (2)

Het kon niet langer, telkens wanneer ik een speld nodig had en ik in het bakje grabbelde, bleef er altijd wel 1 ergens in het topje van mijn vinger hangen.
een echt speldenkussen moest er komen.... en die is er nu

rare week

Deze week begon in het VU. Omdat mijn eigen rheumatoloog mijn wanhoop niet meer kon aanzien, heeft hij me door verwezen naar zijn collega Dr. Voskuyl in het VU. Waardoor ik terug in de molen ben, de molen van onderzoeken. Die dag meteen hartfilmpje laten maken, bloed en urine gegeven voor onderzoek. Nu staan er nog foto's van mijn longen, botten en een capillaire scopie op het programma.
20 oktober zullen de uitslagen bij Dr. Voskuyl te horen zijn... spannend.


Het hele gebeuren nam 2 uur in beslag, naïef als ik ben had ik de mannen meegenomen, die hadden vooraf rondje Amsterdamsebos gelopen, lekker eten gekregen maar wel 2 uur in de auto liggen wachten. Zoals ik altijd doe, terug bij de auto laat ik ze er uit, we kroelen wat, we dollen wat en dan terug INNNNN de auto. en terwijl ik de klep dichtdoe, terug naar mijn eigen stoel loop, klappen de mannen op elkaar. Tijdens het uit elkaar trekken komt mijn linker hand in Kino's bek.
Ik kan je vertellen, geen goede zet, want A) het doet ENORME pijn en B) het bloed gigantisch... plus dat je weer terug naar de eerste hulp moet. Mijn tetanusprik stamde nog uit de tijd van uitzendwerk (ik was toen 18 jaar) dus ook die moest gegeven worden.
Een uurtje zoet op de eerste hulp en voor 10 dagen anti-bioticum mee.
De mannen zijn ook redelijk toegetakeld, Dami zijn schouder heeft 2 scheurtjes en Kino zijn oor is doorboord, daar kan nu wel zo'n koeielabel doorheen ;-)

Maar ondanks alle beperkingen die zo'n hand je oplevert ben ik toch lekker wezen naaien.
De Baster familie is geboren..
Baster (oranje/bruin) met zijn zus (grijs) Marmel, zijn vriendin (paars/blauw) Flurty en niet te vergeten het buurmeisje (blauw) Reggie. Ik heb zo'n lol gehad, met het bedenken, maken en in elkaar zetten van de monstertjes
Ik vind ze zo leuk, dat ik ze niet langer voor mezelf kan houden waardoor ik nu mijn eigen winkeltje op Da Wanda begonnen ben. Misschien dat het mijn kosten eruit kan halen en niet te vergeten mijn huis beschermd tegen dicht slibben door monstertjes.

zaterdag 11 september 2010

... er voor en er na


Na inmiddels jaren met een slordige sleutelbos -ring met aantal sleutels- gelopen te hebben, vond ik het vandaag eens tijd om die 'bos' eens op te pimpen.
Waarschijnlijk geinspireerd door het lint welke ik gisteren gekocht heb in een leuk zaakje in Heemstede.

dinsdag 7 september 2010

.... en toen was er een zwemtas

Mijn Crossovertas is klaar, ik vraag me af of ik er ooit gebruik van ga maken ergens is hij niet geworden als ik gehoopt heb.


Om toch een soort van telleurstelling te bevechten ben ik spontaan met allerlei rozelapjes een zwemtas gaan maken voor buurmeisje R. Want na een mooie schooltas kun je niet met een plastictas in het zwembad komen.
Van deze tas word ik nu helemaal happy..... en R. vond um ook prachtig, jammer dat ze pas volgende week weer gaat zwemmen.




Onredelijk

Dinsdag, om de week, wordt mijn bed verschoond. Een halve week verheug ik me daar altijd op. Waarom ik niet elke week mijn bed laat verschonen? omdat ik al het bijkomende werk niet aan kan; wassen, vouwen, opruimen.... Kortom, om de week op dinsdag wordt mijn bed verschoond.
Maar niet vandaag.. want vandaag heeft ze zich ziek gemeld, van alle dagen in de maand, de week NIET VANDAAAGGGGGGGGGGGG, want ik wil een schoon bed.

Mijn eerste gedachte, wat een gezeik, ik ben toch ook nooit vrij van ziekzijn, ik moet toch ook door, ziek, zwak en misselijk moet ik mijn honden laten plassen en nee ik doe niet een 1 rondje rond de kerk, want zij kunnen er ook niets aan doen dat ik weer ziek ben...
Ik weet dat het onredelijk is, het lucht niet eens op om zo te denken.
Hoe dan ook, vandaag wordt mijn bed verschoond, al moet ik de rest van de dag er in liggen om er van bij te komen.

maandag 6 september 2010

ik wil, ik wil, ik wil....

zo graag een tas, die over mijn schouders diagonaal hangt, met 1 hengsel... maarrrrrrrrrrr ik krijg het niet voor elkaar. Ook al mijn gezoek op het internet levert niets op.
Eindresultaat: het zal wel niet mogelijk zijn.
Maar ik ga door met 'ontwerpen', over mijn tussenresultaat ben ik niet ontevreden.
Dat alles terwijl een aantal huisgenoten mij gezelschap houden.
De mannen liggen voor 'dood' in een mand en de 2 kattenkerels moeten weer eens ruziemaken wie er van het lekkerste stukje zon gebruik mag maken.

donderdag 2 september 2010

Af

Na de eerste goedkeuring van Poerk -Ja Pien, ligt uitstekend- is de tas naar Buurmeisje R. gebracht. Elke dag gaat zij naar school met haar nieuwe schooltas. Trots als een pauw, ze heeft op school duidelijk gemaakt dat niemand, maar dan ook NIEMAND zo'n mooie tas heeft als zij.
Zo kreeg ik de eerste betaling voor mijn bewezen diensten....
Ik voel me heerlijk achter mijn naaimachine, maar een beetje werkeloos zonder projektje, gelukkig vond mijn vriendin dat ook zij met 'a real pienerie' wilde lopen en zo werd er een nieuwe grabbag gemaakt.

Het wordt tijd dat ik mijn eigen shop begin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...